Ondernemersloket sancties Rusland geopend

Drijft u handel met Rusland? In dat geval heeft u te maken met de gevolgen van de sancties die aan Rusland zijn opgelegd. U kunt bijvoorbeeld niet meer leveren aan uw afnemers in Rusland, omdat uw goederen onder de exportcontrole vallen. Ook weet u wellicht niet voor welke bedrijven en personen de sancties precies gelden. Sinds 12 maart jl. zijn bovendien enkele banken afgesloten van het betalingssysteem SWIFT. Hierdoor zijn betalingen naar deze banken niet mogelijk. Daar komen allerlei logistieke problemen nog eens bij. Om uw vragen te beantwoorden en voor het verkrijgen van actuele informatie en advies is het Ondernemersloket sancties Rusland geopend. Ook vindt u er antwoorden op de meest gestelde vragen.

Tip
Kijk op het Ondernemersloket sancties Rusland als u vragen hebt met betrekking tot de handel met Rusland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *